Individuell prissättning

Jag är intresserad av följande städtjänst

  • TJÄNSTER
  • Individuell prissättning
Formuläret innehåller fel

Din bostad är större än genomsnittet och vi behöver få in lite uppgifter för att ge din en offert – fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt:

Hus som har varit orena under lång tid, där mer fett, smuts och damm har samlats på olika ytor, behöver mer vård. Detta innebär att vi behöver mer tid och resurser för att kunna tillhandahålla högkvalitativa rengöringsprodukter av detta slag. Därför kan priset öka. Vi anger priset innan vi börjar städa, när vi har gjort en offert på plats. Du har möjlighet att inte godkänna prishöjningen, men då kan vi inte garantera ett bra resultat. I så fall förlorar du också rätten till garanti.

Formuläret innehåller fel

Kollektivavtal - Fast timpris - Egen hemstädare - Gratis avbokningar - Ingen bindningstid

Ring oss direkt

Tusentals nöjda månadskunder sedan 2005

Beställ engångsstädning utan krav på fortsatt städ

Tjänsten utförs med ditt eget material men kan också beställas med vårt arbetsmaterial. Vi har full försäkring på tjänsten, vår personal och ditt hem.

Hos oss finns dessutom inga extrakostnader i form av olika tillägg som inställelseavgift eller resekostnader.

Vi jobbar på löpande städtimme tills det blir rent och snyggt. Självklart kan extratjänster som fönsterputs eller liknande köpas till.

Vårt professionella städteam med 80 städhjälpare är redo att hjälpa dig med ditt enstaka städuppdrag. Vi hjälper idag tusentals månadskunder, företag och privatkunder med deras städhjälp i Stockholm när behovet faller in.

Som kund får du ett fast lågt fast timpris. Tjänsten utförs med ditt eget material men kan också beställas med vårt arbetsmaterial. Vi har full försäkring på tjänsten, vår personal och ditt hem.

Hos oss finns dessutom inga extrakostnader i form av olika tillägg som inställelseavgift eller resekostnader.

Vi jobbar på löpande städtimme tills det blir rent och snyggt. Självklart kan extratjänster som fönsterputs eller liknande köpas till.

Man kan också utan problem och innan uppdraget specificera vad som ska göras utöver den städmall som ingår i städuppdraget. Upplägget diskuteras igenom direkt med din egna kontaktperson som tilldelas på en gång.

Läs mer

Engångsstädning

När du inte vill ha städning regelbundet

299kr/tim
Med Strykfritts material & utrustning

Rekommenderad städhjälp i Stockholm sedan 2005

Vi hjälper kunder i ditt område i dag - Välj ett lokalt städbolag!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta.