Jag är intresserad av följande städtjänst

Formuläret innehåller fel

Ska tjänsten utföras med kundens eller Strykfritts utrustning?

Ska tjänsten utföras med kundens eller Strykfritts utrustning?

Tjänsten utförs med kundens städutrustning och städmedel.
Tjänsten utförs med Strykfritts städutrustning och städmedel

Vi jobbar på löpande städtimme tills det blir rent och snyggt. Självklart kan extratjänster som fönsterputs eller liknande köpas till. Man kan också utan problem och innan uppdraget specificera vad som ska göras utöver den städmall som ingår i städuppdraget. Upplägget diskuteras igenom direkt med din egna kontaktperson som tilldelas på en gång.

Vill du veta lite vilka moment som ingår och vad vi rekommenderar att du har hemma om du ska bistå oss med utrustning och medel? LÄNK

Jag har pälsdjur (viktig information angående pälsallergier).

Jag har pälsdjur (viktig information angående pälsallergier).

Ej valt

När du är klar med intresseanmälan kommer vi precis som du få en kopia till e-posten om dina önskemål. Vi kommer direkt börja jobba med att hitta en tid för dig utifrån dina behov och kommer höra av oss inom kort.

Vi jobbar med fasta timpriser hos kund men alla hem har olika förutsättningar om man ser till bostadens utformning, möblering och ålder. Faktorer som antal rum, antal badrum och våningar spelar spelar en stor roll. Det som också påverkar är om man har barn och husdjur och hur underhållsstädat det är innan vårt besök.

Kunden väljer inte städtid själv utan vi kommer behöva ha en städtid som vi bestämmer för att leverera ett bra städresultat i HELA bostaden och denna uppskattning görs av städhjälparens på plats under arbetets gång.

Vill du ha en tidsuppfattning hur lång tid det tar att städa en bostad med din storlek om man har regelbunden hemstädning. Klicka HÄR.

Tänk dock på att tidsuppskattningen bygger på en regelbunden städtjänst och den uppskattade tiden är gjord på att en storstädning gjorts direkt innan eller att Strykfritt underhållstädat ett tag. 

Formuläret innehåller fel

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta.