Våra anställda

Kollektivavtal - Fast timpris - Egen hemstädare - Gratis avbokningar - Ingen bindningstid

Ring oss direkt

Våra anställda - Navet till en lyckad städtjänst

Våra mycket kompetenta medarbetare är navet i vårt städbolag. Det är guld värda för oss som företag.

Vi månar om våra anställda , speciellt städhjälparna som är ute på fältet och får saker gjorda helt enkelt.

Vi erbjuder extra sjuk och olycksfallsförsäkringar för våra medarbetare. Vi erbjuder sjukvårdsbidrag och betald kollektivtrafik för alla städhjälpare.

Vårt mål är att alltid vara schysta arbetsgivare. Det är egentligen förutsättningen för att kunna leverera en bra tjänst. Vår personal trivs hos oss och det resulterar i en låg personalomsättning.

Vi satsar mycket på kompetens och utbildning inom bolaget och har marknadens bästa löner för våra anställda.

Vi tror att nyckeln till framgång är att ha kvar, vidareutbilda och behålla sina anställda då detta skapar kontinuitet och trygghet i uppdragen och är det som våra kunder uppskattar mest.

Alla våra städhjälpare är anställda i Rentidag. Varje anställd innehar ett svenskt personnummer och A-skattsedel. Så har vi jobbat sedan 2005. Varje anställd kontrolleras mot brottsregister och även en kreditkontroll görs innan anställning så du som kund kan vara trygg vem du släpper in i hemmet.

Vill du jobba hos oss? Lär mer direkt här under! Välkommen med din ansökan.

Vill du jobba hos oss – skicka ett CV till jobb@rentidag.se

Bli en del av ett litet ojämställt men rättvist team (98% tjejer). Välkommen med din ansökan.

Jobba hos oss!
Vi har kollektivavtal för alla våra anställda. Du kan vara helt säker att vi förutom bra arbetsvillkor, bra löner och bra försäkringar även har saker som tjänstepension för våra anställda.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta.