Kundrekommendationer hemstädning

Kollektivavtal - Fast timpris - Egen hemstädare - Gratis avbokningar - Ingen bindningstid

Ring oss direkt

Stockholms trevligaste hemstädning

Stockholms trevligaste hemstädning. Många säger samma sak.

Vad utmärker då Rentidag?

Man jobbar på ett mycket flexibelt sätt utan bindningstider, långa avtal och bindande upplägg.

Rentidag har förutom kollektivavtal för samtliga anställda även valt att miljö samt kvalitetscertifiera vårt bolag med den internationella standarden ISO och vi har självklart en UC-certifiering där vi valt att på ett transparent sätt öppna upp vår ekonomi så att du som kund vet att du har en samarbetspartner du kan lita på i alla lägen.

Vi är experter på hemstädning sedan 2010 och dessutom har vi väldigt bra rutiner gällande säkerhet och trygghet för dig och din bostad.

Vi är ett tryggt bolag att ha att göra med men samtidigt är vi inte så storskaliga och har kvar det personliga bemötanden för alla kunder.

Vi knyter en egen hemstädare till dig och du får din egna kontaktperson.

Det skapar den lilla extra tryggheten för dig.

 

Stockholms trevligaste städning enligt reoo.se. Många säger samma sak.

Vad utmärker Strykfritt?

Sedan starten 2005 har ägarna valt att växa organiskt och ta in, förstå samt bearbeta kundernas behov och önskemål.

Det har gjort att man jobbar på ett mycket flexibelt sätt utan bindningstider, långa avtal och bindande upplägg.

Det gör att man måste anstränga sig hela tiden. För blir kunden inte nöjd så är den inte kvar!

Man har förutom att satsa på kunderna också satsat på personalen. Låg personalomsättning har skapat långa samarbeten med trygga och fasta rutiner som många trivs med.

Bolaget har också känt att det är viktigt med bra försäkringar för arbetsstyrkan och kundens hem, samt trygga och genomarbetade rutiner för lås, larm och säkerhet och anställning.

Därför gillar kunderna oss! Det är riktigt trevligt!

Läs gärna vad andra kunder säger om oss. Vad det tycker om, vad det tycker är mindre bra. Ärliga och uppriktiga recensioner som är gjorda av verifierade kunder som faktiskt använt vår tjänst

Strykfritt AB experter på professionell lokalvård och våra 80 anställda hjälper idag cirka 2000 kunder i månaden med allt från städhjälp i hemmet till kontorsstädning, avancerad golvvård, fastighetsskötsel och matt-tvätt.

Strykfritt AB har en gedigen ekonomi (högt kreditbetyg via UC) samt flera ISO certifieringar, bland annat för ett mycket starkt miljöfokus. Våra utmärkelser gör att du vet om att vi är en trygg partner att samarbeta med.

Läs mer

Rekommenderad städhjälp i Stockholm sedan 2005

Vi hjälper kunder i ditt område i dag - Välj ett lokalt städbolag!

Stockholms trevligaste hemstädning enligt kundomdömen

Kundfördelar som skapar flexibilitet, trygga rutiner & hög kvalitet till ett lågt pris

Ett tydligt fast timpris på städningen har du alltid. Inga extra avgifter som inställelse eller reskostnader finns. 

Fast lågt pris på din hemstädning

Vid regelbundna städuppdrag knyter vi en fast städhjälpare till dig under hela uppdragstiden  För att göra kommunikationen enkel och effektiv får du en egen kontaktperson från start. Allt detta kommer resultera i trygga och fasta rutiner.

Fast hemstädare och egen kontaktperson

Vid engångsuppdrag jobbar vi med professionella städteam som är specialiserade inom sitt område och har stor kompetens. Vi knyter en servicebil till uppdragen och har med städutrustning för din bekvämlighet. 

Professionella städteam vid engångsuppdrag

Inga långa avtal, inga konstigheter, ingen bindningstid på samtliga regelbundna uppdrag, Gäller både privat och företagskund.

Ingen bindningstid vid regelbunden städhjälp

Har du städhjälp varje eller varannan vecka har du bara 15 dagars uppsägningstid. Har du städhjälp var 4 vecka så har du bara 60 dagars uppsägningstid. 

15 dagars uppsägningstid vid regelbunden städhjälp

Vår milljömedvetenhet är ett tydligt inslag i våra tjänster. Vi har valt att certifiera oss med en internationell märkning som gör att vi hela tiden, år från år, måste visa bättre resultat. Även om miljön är det vikigaste för oss är upplevd kvalitet något vi tar på största allvar och har även en certifiering här.

Kvalitet samt miljöcertifierat

Vårt samarbete med UC - Sveriges största och mest kända kreditinformationsföretag ger dig som kund möjligheten att i realtid få veta hur pass stabil ekonomi vi har. Bra att veta att du har gedigen partner som du kan lita på i vått och torrt.

UC Sigill - Högsta kreditvärdighet

Vi har full försäkring på alla städtjänster, vår personal och självklart ditt hem om skadan skulle vara framme. Vi har trygga inarbetade rutiner där vi jobbar kontinuerligt med säkerhet runt lås, larm samt annan känslig kundinformation.

Trygga försäkringar och bra säkerhetsrutiner

Vi tror att nyckeln till framgång är att ha kvar, vidareutbilda och behålla sina anställda då detta skapar kontinuitet och trygghet i uppdragen och är det som våra kunder uppskattar mest. Alla våra städhjälpare är anställda i Strykfritt AB. Så har vi jobbat sedan 2005.

Nöjda medarbetare - Låg personalomsättning

Alltid möjlighet till rut-avdrag direkt på fakturan. Hushållsnära tjänster ger 2022 dig en möjlighet att få 50% direktrabatt på samtliga städtjänster. Hos oss betalar du alltid mot faktura i efterskott. Enkelt och bekvämt.

Kollektivavtal via Almega

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta.