Ring oss direkt

Rentidag började erbjuda hemstädning och städhjälp i Stockholm redan 2010 och tack vare duktig personal har vi behållit många av våra kunder genom åren.

Från starten har man växt organiskt år för år för att idag hjälpa tusentals kunder med deras fortlöpande städning varje månad – både företag och privatpersoner.

Rentidag är experter på professionell lokalvård och har tack vare sin starka etablering på marknaden och en stark organiskt tillväxt skapat ett förtroende hos både befintliga och potentiella kunder som bolaget idag kan erbjuda allt från enkel hemstädning/kontorsstädning till avancerad golvvård, fastighetsskötsel och mattvätt.

Vi ombesörjer allt från stora bostadsföreningar med flera hundra bostäder tills små privatkunder som vill boka in fönsterputs.

Företaget fokuserar på hemstädning via abonnemangsform. Det skapa tydliga rutiner och stor effektivitet i städningen. Kunder erbjuds hög kvalité på städtjänsten med ett trevligt pris.

Tack vare en effektiv företagsstruktur där bolaget haft tydliga rutiner har vi haft bra koll på kapaciteten att ta in nya kunder och tagit emot dem på ett bra sätt. Tack vare vårt arbetssätt och synsätt har vi år för år växt organiskt och bolaget har en mycket solid ekonomi med obefintlig belåning och stor potential för stark tillväxt.

Läs mer

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta.