Våra fördelar

Kollektivavtal - Fast timpris - Egen hemstädare - Gratis avbokningar - Ingen bindningstid

Ring oss direkt

Fördelar att anlita Rentidag

Jämför själv så får du se!

Är du intresserad av hemstädning i form av veckostädning med en och samma hemstädare till ett fast lågt timpris har du hamnat rätt. Förutom kollektivavtal via Almega så erbjuds mycket bra villkor och en flexibel tjänst.

 

 

 • Lågt fast timpris
 • Inga bindningstider
 • Bara 30 dagars uppsägningstid
 • Egen fast hemstädare
 • Egen kontaktperson
 • Resekostnader eller inställelseavgifter saknas
 • Kostnadsfria avbokningar och ombokningar
 • Kostnadsfria frysning av abonnemang under sommaren (juli) och jul och nyår.
 • Bra försäkringar
 • Trygga rutiner gällande lås och larm
 • Miljöcertifiering sedan 2010
 
 

Vi erbjuder som sagt Stockholms mest flexibla hemstädning helt enkelt till mycket lågt timpris.

Vad som är viktigt för dig som kund kan variera. Vad som utmärker oss som företag är att hemstädning via oss är en tjänst som är okomplicerad, flexibel och bra prissatt.

 

Kollektivavtal via Almega är sjävklart och det ger dig den trygghet du och ditt hem behöver samtidigt som du vet att vi är en schysst arbetsgivare med bra försäkringar för vår personal.

 

Den regelbundna hemstädningen hos oss saknar bindningstid och har bara 30 dagars uppsägningstid i fall du av någon anledning måste göra en kortare eller längre paus.

 

Då vi har en personal som trivs på jobbet och har bra ersättning och villkor så syns ju detta också i personalomsättningen som är väldigt låg.

 

Vi jobbar med en fast hemstädare hemma hos dig under hela uppdragstiden och de skapar trygghet och fasta rutiner. 

Du har också en egen kontaktperson som gör att kontakten med oss blir rak och personlig jämfört med andra kanske lite större städbolag.

Vår tjänst är en också en fullservicetjänst. De betyder egentligen i korthet att du inte måste förbereda så mycket inför våra möten utan kan lägga över ansvaret på undanplocket och städningen till oss. 

 

Vi arbetsleder alltid på svenska och ser till att skapa en tydlig städmall för ert hem från start och låter er påverka vad som ska göras i ert hem och vad ni behöver hjälp med. Det kostar inget extra men ger er möjligheten att faktiskt få ut så mycket som möjligt från tjänsten.

 

Många städfirmor erbjuder hemstädning där bara de basala städmomenten ingår i städtjänsten och du som kund får förbereda ett städmöte flera timmar kvällen innan och betala extra för allt från att bädda sängen till rengöring av mikron. Sånt ingår hos oss.

Läs mer
storstädning rentidag
Vi arbetsleder alltid på svenska och jobbar alltid med en fast kontaktperson och en egen fast städhjälpare under hela uppdragstiden hos dig.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta.